برگزاری نخستین رویداد پنیر، محصولات لبنی سنتی در فارس

رئیس هیئت‌مدیره شرکت گردشگری توسعه گشت کاسپین از برگزاری نخستین رویداد پنیر، محصولات لبنی سنتی استان فارس خبر داد.

به گزارش میراث آریا، عبدالله افشاری گفت: این رویداد با همکاری مشترک شرکت گردشگری توسعه گشت کاسپین، اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فارس، انجمن علمی دانشگاه شیراز، دانشگاه علوم پزشکی شیراز، سازمان جهاد کشاورزی فارس و اتحادیه و انجمنهای علمی و تخصصی دانشگاهی و گردشگری برگزار می‌شود و هدف از برگزاری آن معرفی ظرفیت‌های بومی و عشایری استان در حوزه لبنیات سنتی، حمایت از تولیدکنندگان محلی و فرهنگ‌سازی توسعه گردشگری لبنیات و طعم به عنوان یکی از جاذبه‌های گردشگری خوراک عنوان کرد.

رئیس هیئت‌مدیره شرکت گردشگری توسعه گشت کاسپین افزود: این جشنواره می‌تواند به عنوان الگویی برای پیوند اقتصاد گردشگری و صنایع غذایی و کشاورزی، نقش مهمی در معرفی برندهای سنتی ایرانی و ارتقای استانداردهای تولید داشته باشد.

افشاری با اشاره به ساختار این رویداد گفت: تولیدکنندگان پنیر و لبنیات بومی و عشایری از سراسر استان فارس به ویژه شهرستان‌های لار، داراب، مرودشت و سایر مناطق، محصولات خود از جمله انواع پنیرهای دست ساز و فراورده‌های لبنی محلی را عرضه خواهند کرد که با حضور کارشناسان این حوزه داوری خواهد شد. معرفی توانمندی‌ها و نمایش تولیدات شرکت‌های صنعتی و برندهای ملی تولیدکننده لبنیات نیز در آینده برگزار می‌شود.

رئیس هیئت‌مدیره شرکت گردشگری توسعه گشت کاسپین از رونمایی نشان «نماد طلا» برای کیفیت و سلامت غذایی در جریان این رویداد خبر داد و گفت کارگاه‌های آموزشی، نشست‌های تخصصی و علمی، از دیگر فعالیت‌های جانبی این رویداد است. این رویداد استانی با حضور مقامات استانی، دانشگاهیان، کارشناسان، فعالان حوزه گردشگری، افراد محلی و سایر علاقه‌مندان برگزار خواهد شد.

او در پایان با اشاره به تغییر زمان برگزاری افزود: به منظور مشارکت گسترده‌تر تولیدکنندگان سنتی، زمان برگزاری این رویداد که پیش تر برای آبان ماه پیش‌بینی شده بود به اوایل دی ماه سال جاری موکول شده است و جزئیات ثبت نام و برنامه‌های تکمیلی نیز به زودی از طریق دبیرخانه رویداد اعلام خواهد شد.
 

انتهای پیام/

کد خبر 1404081701146
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha